Добра новина за всички вас които с нетърпение очакват премиерата на българскя филм Шивачки в Бризбън.
Българската Асоциация и Радио 4ЕB имат удоволствието да предложат безплатни билети за събитието на своите членове и техните близки.
За да се възползвате трябва да сте финансов член на асоциацията или радиото и да заявите интереса си във форума: 'Български Филм - Шивачки - Безплатни Билети' със следната информация:
<Име & Фамилия>, <брой билети (1 или 2)>, <Прожекция (събота 17.00 или неделя 12.00)
Билетите ще бъдат раздадени по ред на заявките.
Тези от вас които са трогнати от филма и имат желание, могат да направят скромно дарение на асоциацията в деня на прожекцията.
Оги - прекрасна идея! Обаче дайте малко повечко информацийка бре, майка му мечка: къде ще бъдат прожекциите, кога (като дати имам предвид, за часовете разбрахме вече). Позволявам си дори да вметна още една малка подробност или предложение, ако искате да го наречете. Хората, които ще се сдобият с безплатни билети - халал да им са! Обаче ако има и още мераклии да гледат филма, смятам че никой няма да се обеднее с цената на едни билети. Нека се разпространи точното място и време на прожекциите, а аз особено към тази съботната, имам и едно допълнение. Защо не си организираме един "разбор на мероприятието", да речем при гърка или на друго подходящо "по-хъшовско" местенце, та хем ще съчетаем полезното с приятното, хем ще има и "културен елемент" даже. Аз с готовност бих се "пришил" към една подобна агитка, особено пък някоя съботна вечер, като се надявам да има и още последователи... Хайде със здраве и умната...
Явор Христов , 2 билета, прожекцията в Неделя моля !!! .... и един за Събота ! :)
Също ако не се раздат всички билети , ще е хубаво да се дадат на хората които имат намерение да ходят в съботната прожекция, която е обявена във ФейсБук-а.
Ами то вече мероприятието е рекламирано във Феис-а ... и също на този сайт. Намери каде е пост-а за Международния Фестивал !
Ето и подробностите:
Прожекциите са само 2 и са в:
Dendy Portside
Portside Wharf Remora Road Hamilton, Brisbane QLD 4007
Събота 27/02/10 - 17.15Неделя 28/02/10 - 12.00
Тези които не се сдобият с безплатен билет ще могат да закупят билети от касата на киното. За подробности: http://www.dendy.com.au/index.asp
Lubezno molja za 2 bileta za Subota.
Pozdravi!
Yavor